Uusi koronakevät, uudet laulukujeet

Uusi koronakevät, uudet laulukujeet

Tammikuussa 2020 olimme Tauno ja Ansa-ryhmällä esiintymässä Floridan suomalaisyhteisössä, jonka jälkeen jäimme ansaitulle talvilomalle. Loma venyikin yllättävän pitkäksi. Vuosi on kulunut lähes kokonaan ilman laulukeikkoja, muutamaa yksityistilaisuutta ja terassikeikkaa lukuunottamatta. Kesällä pääsimme myös esiintymään neljän näytöksen verran Saarenmaan valssi – laulunäytelmällä. Marraskuussa striimattiin Vivaldin Gloria Jyväskylässä, talvella Naistenpäivän konsertti Pieksämäellä. 

Uusi koronakevät, uudet laulukujeet, Eeva saarenpää
Esiintymisreissulla Floridassa ehdimme viettää päivän DisneyWorldissa. Oliskohan pitänyt sittenkin uskaltaa astua sisään Casting Agencyn ovesta? 🙂

Laulunopetuksen lisäksi olen ahkeroinut kulisseissa oman yritystoiminnan kehittämisen parissa. ELY-keskuksen myöntämän avustuksen tuella olemme luoneet uutta markkinointimateriaalia sekä kehittäneet laulun etäopetuskonseptia. Kerron tässä postauksessa lyhyesti siitä, mitä ulospäin hiljaisen, mutta taustalla kiireisen vuoden aikana on työstetty.

Avustushakemusten kirjoittelua remontin keskellä
Remontin keskellä avustushakemusten kirjoittelua.

Laulustudio valmistui alkusyksystä

Koko kotimme peruskorjauksen yhteydessä piharakennukseen valmistui alkusyksystä laulustudioni. Oma soppi, jossa voi treenailla ”korkeaa c:tä” ketään häiritsemättä. Harmonisessa ympäristössä oppilaatkin saavat olla kokea olonsa rennoksi ja rauhalliseksi. Talvella hankin myös uusia mikrofoneja, kaiuttimet ym. laitteistoa opetuksen ja oman treenin tueksi ja keikoille.

Uudet nettisivuni on juuri julkaistu ja olen niistä kyllä niin onnellinen! Sivuista tuli todella kauniit ja toimivat. Olen valtavan kiitollinen sivuston toteuttajalle Jaana Laitiselle (JaNetti), joka on ammattitaidolla ja kärsivällisesti koodaillut välillä mutkikkaitakin toiveitani. 

Musiikkivideo tulossa

Talven mittaan äänitimme ja kuvasimme rakkaiden ystävieni eli VKK-kvartetin sekä elokuvantekijä Esa Orren kanssa musiikkivideon. Kappale olkoon vielä salaisuus, mutta tässä vaiheessa paljastan, että se on suurelle yleisölle varsin tuttu ja rakas suomalainen sävellys! VKK-kvartetin kanssa olemme musisoineet yhdessä ensimmäisen kerran vuonna 2017 Varkauden KesäKlassinen-festivaalilla. Työskentely näiden uskomattoman taitavien muusikoiden kanssa (Johanna ja Kalle-Pekka Koponen, Markus Hallikainen ja Jussi-Matti Haavisto) on aina yhtä mutkatonta ja suorastaan voimaannuttava kokemus. 

Musiikkivideon kuvaus, Eeva Saarenpää
Musiikkivideota kuvaamassa.

Kangasniemelle muutettuamme olemme tutustuneet JaNetin lisäksi muihinkin valtavan taitaviin paikallisiin toimijoihin. Todellinen artistin kultakimpale on moniammattilainen Esa Orre, joka elokuvanteon lisäksi on avustanut minua äänityksen opettelussa, laulustudion laitteiston hankinnoissa ja etäopetuskonseptin luonnissa. Lisäksi hän on ottanut valokuvia ja tehnyt musiikkivideon äänityksen. Esan kanssa yhteistyö jatkuu varmasti pitkään ja tulevissa postauksissa kerron lisää projekteistamme!

Kesää kohti suuntaan katseen toiveikkaana. Kalenteri alkaa jälleen täyttyä keikoista ja tilanne näyttää valoisammalta. Päivitän esiintymiskalenteriin tiedot keikoista heti, kun niitä aletaan julkaista. Taustalla jatkuu edelleen yritystoiminnan kehitystyö. Odotan innolla, että pääsen kertomaan uusista, valmiista vaiheista!

Close
Bk to Top