Tauno ja Ansa -laulukomedia jatkaa kiertuetta

Tauno ja Ansa -laulukomedia jatkaa kiertuetta

Pitkä odotus päättyy vihdoin! Tauno ja Ansa -laulukomedia hurmaa jälleen alkusyksyllä kolmella uudella näytöksellä. Viimeksi laulunäytelmää on esitetty juuri ennen koronapandemiaa Floridan suomalaisyhteisössä USA:ssa tammikuussa 2020.

Olemme treenanneet tangokuningas Tommi Soidinmäen kanssa esitystä kuluneella viikolla. Vaikka olemme läheisiä ystäviä, emme olleet nähneet livenä sitten viime marraskuisten joulukonserttiharjoitusten. Tauno ja Ansa -treenien aloittaminen yhdessä oli kerrassaan riemukas tapahtuma. Ensimmäiset puoli tuntia meni lähinnä nauraessa vedet silmissä – olimme kumpikin unohtaneet, miten mahtava projekti Tauno ja Ansa on! Repliikit ja laulunsanat muistuivat kuitenkin yllättävän nopeasti mieleen, ottaen huomioon, että edellisen kerran niitä on tullut lausuttua yli puolitoista vuotta sitten.

Olimme kumpikin unohtaneet, miten mahtava projekti ”Tauno ja Ansa” on!

Pitäisikin joskus laskea, kuinka monta näytöstä Taunoa ja Ansaa on jo vedetty eri puolilla Suomea. Veikkaan, että mennään pitkälti yli 60:ssa. Keikat alkoivat Leppävirran Moninmäen NS-talolta kesällä 2017. Suosio on ollut aivan uskomaton, ja saamamme palaute herkistää kerta toisensa jälkeen.

Tauno Palo ja Ansa Ikonen olivat legendaarinen kaksikko suomalaisessa elokuvahistoriassa. Parivaljakkoon liittyy vielä tänäkin päivänä glamourin sekä spekulointia heidän välisestä suhteestaan. Laulukomediamme juoni on kaikessa ennalta-arvattavuudessaan mainio ja käsikirjoitus suorastaan hulvaton. Viehätys piilee ennen kaikkea upeissa lauluissa. Uskon vahvasti, että myös meidän esiintyjien keskinäinen luottamus ja kunnioitus sekä aito hauskanpito välittyvät yleisölle.

Uskon vahvasti, että myös meidän esiintyjien keskinäinen luottamus ja kunnioitus sekä aito hauskanpito välittyvät yleisölle.

Eeva saarenpää

Tauno ja Ansa -laulukomedia esitetään alkavana syksynä kolmessa paikassa. Ensimmäinen esitys nähdään Karvalan NS-talolla Lappajärvellä sunnuntaina 5.9. Seuraava esitys nähdään Suolahti-salissa Äänekoskella torstaina 7.10. Syyskuulta lokakuulle siirtyy näytös Petäjävedellä Kintauden NS-talolla, tarkempi päivämäärä julkaistaan myöhemmin syyskuussa.

Tauno Palon roolissa Tommi Soidinmäki, pianoa soittaa Juse Venäläinen ja viulua Liisa Karhu. Miksauksesta vastaa tuttuun tapaan työryhmään jo pari vuotta kuulunut Kari Lauronen.

Katso tarkemmat tiedot Esiintymiskalenterista.

Tauno ja Ansa
Tauno kuuntelee mitä Ansa juttelee puhelimessa.
Close
Bk to Top