Tauno ja Ansa -laulukomedia

Tauno ja Ansa -laulukomedia

Tauno ja Ansa on ensiluokkaisen viihdyttävä laulukomedia, joka on hurmannut suomalaisen yleisön upeilla laulunumeroilla ja vaikuttavilla roolisuorituksilla. Tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä tangokuningas Tommi Soidinmäki ja laulajatar Eeva Kähärä herättävät henkiin Tauno Palon ja Ansa Ikosen tarinan fiktiivisen musiikkinäytelmän muodossa.

Esitys on kiertänyt Suomen teattereita, lavoja ja seurojentaloja vuodesta 2017 saavuttaen valtaisan yleisömenestyksen. Vuonna 2020 ryhmä esiintyi myös Floridan Lake Worthissa USA:ssa paikallisen suomalaisyhteisön kutsumana.

Keväällä 2024 Taunosta ja Ansasta ensiesitettiin uusi versio Ruotsin-kiertueella. Uusi versio, joka sisältää täysin uusia kohtauksia ja musiikkinumeroita, nähdään myös kesällä 2024 Turussa Kansanpuiston kesäteatterissa.

Rooleissa:
Tauno Palo – Tommi Soidinmäki
Ansa Ikonen – Eeva Kähärä (ent. Eeva Saarenpää)
Heikki Hovi – Juse Venäläinen
Ingrid Lampenius – Liisa Karhu
Taloudenhoitajar – Merja Kuisma

Tanssijat: Linnea Ahti ja Benjamin Ahti
Paritanssi-koreografia: Mikko Ahti
Äänitekniikka: Kari Lauronen

Käsikirjoitus:
Juse Venäläinen

Tarinassa eletään 1950-luvun Helsingissä. Nuori Ansa opiskelee laulunopettajaksi ja komea Tauno Palo käy töissä, näyttelee ja tekee elokuvia. Tauno Palon värikäs yksityiselämä tuo vauhdikkaita ja yllättäviäkin käänteitä ja tapahtumia. Ansa joutuu peliin mukaan ja kuinkas siinä sitten käykään…

Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut, kuten Kulkurinvalssi, Mustat silmät, Potkut sain ja Laulava sydän kajahtavat laulukomediassa akustisen orkesterin tahdittamina.

Katso ajankohtaiset esiintymistiedot Esiintymiskalenterista.

Paluu esiintymispalvelujen etusivulle

Kuvat: Jone Matilainen Photography & Design

Tutustu kaikkiin projekteihin::
Palaa tästä esiintymispalvelut-sivulle
Date:
Category:
Close
Bk to Top