Muina Naisina

Eeva Kähärä Muina Naisina

Muina naisina on Eevan (ent. Eeva Saarenpää) sooloprojekti, jossa hän esittää tunnetuimpien naisartistien pop- ja iskelmäkappaleita omina sovituksinaan piano- ja ukulelesäestyksellä. Vauhdikkaassa ja taiturillisessa show’ssa muuntautumis- ja heittäytymiskykyinen Eeva nähdään ja kuullaan ihan muina naisina mm. Paula Vesalan, Jenni Vartiaisen, Chisun, Kaija Koon ja Suvi Teräsniskan korkokengissä! Laulunopettajanakin työskentelevä Eeva tarinoi mukaansatempaavasti ja helppotajuisesti varioimiensa naislaulajien laulutekniikasta, kertoen myös esittämiensä kappaleiden yhtymäkohdista omaan elämäänsä. Tämä show on konsepti, joka uppoaa varmasti kuulijan sieluun!

Muina Naisina-show on syntynyt Eevan henkilökohtaisena ”terapiaprojektina” ja tarpeesta jatkaa Muina Naisina Duon tarinaa. Keväällä 2022 duon toinen osapuoli, Tuuli Korpisalo menehtyi. Muina Naisina-projekti on auttanut Eevaa elämän kriiseissä – tunteiden käsittelyssä ja ilon löytämisessä.

Katso tästä Eevan soolovideot (kuvattu ja äänitetty ihan muina naisina kotona):

_______________________________________________________________________________________________________________________

In Memoriam Tuuli Korpisalo 24.2.1983-29.4.2022

Muina Naisina -duo

Tuuli Korpisalo – laulu ja mandoliini

Eeva Saarenpää – laulu ja piano

Kahden sydänystävän duo tulkitsee pop- ja iskelmähittejä klassisella twistillä.

Ohjelmistossa on suomen- ja englanninkielisiä kappaleita 60-luvulta tähän päivään, biisilista kasvaa koko ajan ja kokonaisuus räätälöidään tilaajan toiveita kuunnellen.

Muina Naisina Duo hallitsee sekä biletunnelman nostatuksen että herkän fiilistelyn. Naisilla on vahva teatteritausta, joten esitys on aina syvällisesti tulkittu ja uppoaa suoraan kuulijan sydämeen. Tuulin ja Eevan äänet sointuvat täydellisesti yhteen ja luovat miellyttävän balanssin. Molemmilla naisilla on laaja ääniala: Tuulilla vahva, mutta pehmeä rintarekisteri ja hieman tummempi sointi, Eevan kirkas ja lämmin sopraano taas nostaa melodiat toisinaan korkeuksiin. Monipuoliset naiset laulavat kaksiäänisesti ja vaihtavat sujuvasti stemmasta ja rekisteristä toiseen. Tätä kun he säestävät pianolla ja mandoliinilla, on lopputulos veikeä sekoitus kantria, klassista ja poppia.

Katso tästä Muina Naisina -duon Naistenpäivän konsertti Poleenissa.

Tuulin ja Eevan tarina lyhyesti

Eeva ja Tuuli ovat tutustuivat vuonna 2004 Pieksämäellä Poleenin harrastajateatterissa. Eeva oli tuolloin lukiolainen, Tuuli vast’ikään paikkakunnalle muuttanut nuori opiskelija. Neitokaiset ystävystyivät välittömästi, ja ovat jakaneet yhdessä monenlaiset elämän käänteet, vaikka tiet ovatkin vieneet eri maailman kolkkiin. Vuonna 2020 naiset yhdistivät jälleen äänensä ja rakkautensa musiikkiin ja perustivat Muina Naisina duon.

Paluu esiintymispalveluiden etusivulle

Tutustu kaikkiin projekteihin::
Palaa tästä esiintymispalvelut-sivulle
Date:
Category:
Close
Bk to Top