Joulun hiljaisuus -konsertti

Joulun hiljaisuus-konsertteja esitettiin syksyllä 2023 Jyväskylässä, Äänekoskella ja Haapajärvellä. Konsertit jatkuvat jälleen joulun aikaan v.2024! 

Laulaja ja näyttelijä Tommi Soidinmäki on iskelmän kestosuosikki ja monipuolinen esiintyjä. Lukuisat hitit ja menestys radiolistoilla ovat vakiinnuttaneet hänen paikkansa viihdemusiikin ystävien sydämissä.

Jo useamman vuoden ajan Tommi on saanut tehdä joulukonserttikiertueita eri kokoonpanojen kanssa, ja konserteista onkin tullut yksi tärkeä osa joka vuotista keikkavuotta. Eri konserttiprojektit ovat aina olleet hänelle artistina tärkeitä, sillä se tuo aivan uutta näkökulmaa artistintyöhön. Tommin omat Joulun hiljaisuus -konsertit ovat keränneet useita tuhansia kuulijoita ympäri Suomen jo useamman vuoden ajan.

kuva: Jone Matilainen; kansi: Ari Myllymäki

Viime vuosien tapaan tänäkin vuonna Joulun hiljaisuus-kiertueella Tommin rinnalla esiintyy laulaja Eeva Kähärä (ent. Saarenpää). Yleisölle Eevan ja Tommin yhteistyö on tullut tutuksi suuren suosion saavuttaneesta laulukomediasta ”Tauno ja Ansa”, jota he ovat esittäneet vuodesta 2017 ympäri Suomen sekä ulkomaillakin. Eeva on monipuolinen laulaja. Hän on opiskellut klassista laulua mm. Sveitsissä ja esiintynyt lukuisissa musikaali- ja operettirooleissa.

Konsertin sovituksista ja säestyksestä vastaa Tommin Vastakaiku-bändi.

Soidinmäki on levyttänyt vuonna 2012 ensimmäisen oman joululevyn. Radiotoimittajien toimesta Vuoden joululevyksikin (kultaa myynyt) Joulun hiljaisuus -levy yhdistelee hienosti niin vanhaa kuin uuttakin joulumusiikkia.

Marraskuussa 2022 Tommi ja Eeva – nykyään pariskunta – julkaisivat Joulun ihme – EP-levyn Spotifyhin. Julkaisulla on kolme kappaletta: Maki Kolehmaisen ja Anton Ruususen pariskunnalle säveltämä uusi kappale Joulun ihme; Rukoilija, joka on Sana Mustosen käännös Celine Dionin ja Andrea Bocellin tunnetuksi tekemään duettoon The Prayer; sekä niin ikään käännöskappale Jouluyön rauha eli Con te partirò, jonka ovat aiemmin levyttäneet suomeksi Jari Sillanpää ja Marjorie, italiaksi mm. Andrea Bocelli ja Sarah Brightman. Joulun ihme ja Jouluyön rauha toteutettiin myös musiikkivideoina.

Joulun hiljaisuus-konsertissa kuullaan edellä mainittujen duettojen lisäksi sooloesityksinä ja duettoina mm.Oi, jouluyö, Taivas sylissäni, Toive, Marian poika, Maa on niin  kaunis, ja Walking in the air.

Joulun hiljaisuus-konsertit vuonna 2023:

ti 12.12. klo 19 Haapajärven kirkko
su 17.12. klo 15 Kartanon kievari, Hietama Äänekoski, konsertti sisältää väliajan
ti 19.12. klo 19 Kuokkalan kirkko, Jyväskylä

Liput:

25 € ovelta, ennakkoon 20 €, varaukset Arja Piilo, puh. 0500 779 534, arja.piilo@gmail.com

Tutustu kaikkiin projekteihin:
Palaa tästä esiintymispalvelut-sivulle
Date:
Category:
Close
Bk to Top