Nyt treenataan Laulujen lunnaat-kesäteatteria Karstulassa!

Nyt treenataan Laulujen lunnaat-kesäteatteria Karstulassa!

Kulunut kevät on sujunut isolta osin treenatessa heinäkuun 1. päivänä ensi-iltansa saavaa Laulujen lunnaat-kesäteatteria Karstulassa.

On ollut mahtavaa saada työskennellä tässäkin projektissa yhdessä avomieheni Tommi Soidinmäen kanssa. Mahtavaa on myös se, että treenimatka Jyväskylästä Karstulaan on suhteellisen lyhyt, eli harjoituskauden olemme saaneet asua ja kulkea kotoa käsin.

Wanhat Wehkeet Kesäteatterin ydinporukka, Viihdytysryhmä Vartiossa, eli Jukka Paananen, Tarja Kultavuori, Jarkko Järvenpää ja Arja Piilo, ovat ottaneet minut ja Tommin todella lämpimästi vastaan. Ohjaaja Veli-Pekka Halmila oli Tommille vanha tuttu jo nuoruusvuosilta Mahlun kesäteatterista. Vellun varmoissa käsissä olemme saaneet hahmoillemme todellista syvyyttä ja varsinkin ”Sanelman” ja ”Reiskan” kohtausten harjoittelusta olemme nauttineet hänen ohjauksessaan valtavasti. Itse koenkin, että Veli-Pekka Halmila on paras henkilöohjaaja, jonka kanssa olen urani aikana saanut työskennellä!

Eeva Saarenpää ja Jukka Paananen Laulujen lunnaat-kesäteatterissa Karstulassa.

Hahmoni Sanelma on Pariisissakin uraa tehnyt laulajatar, joka saapuu Kaikulan kylään artistien kouluttajan ominaisuudessa, kykyjenetsijän Helge Ylivarakkaan (Jukka Paananen) assistenttina. Sanelman hahmo on todella herkullinen ja särmikkään diivan pinnan alta löytyi paljon enemmän kuin ensimmäisellä lukukerralla ymmärsinkään!

Upeat musiikkinumerot ovat tämänkin kesäteatteriesityksen suola ja sokeri, ja niinhän sopii nimellä Laulujen lunnaat-nimellä odottaakin. Ensimmäiset treenit Vastakaiku-bändin kanssa kesäkuun alussa saivat suorastaan meidän kaikkien sukat pyörimään jaloissa ja ensi-iltaa odotetaan jo todella malttamattomina! Näytelmän käsikirjoitus on TV:n maalaiskomedioista tutun Heikki Luoman käsialaa.

Laulujen lunnaat-kesäteatteria esitetään yhteensä 14 kertaa heinä-elokuussa 2023 Wanhat Wehkeet kesäteatterissa Karstulassa.

Lue lisää kesäteatteritreeneistä J-PNewsistä täältä.

Laulujen lunnaat - Reiska ja Sanelma - Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää
Close
Bk to Top